JOVIĆ POSLE PLASMANA NA MUNDOBASKET: Ovakvi mečevi se jednostavno ne propuštaju

Košarkaška reprezentacija Srbije nije imala nameru da čeka ishod utakmice Turske i Belgije, pa je ubedljivom pobedom nad Velikom Britanijom izborila plasman na Svetsko prvenstvo.

Vidljivo je bilo koliko je važan za ekipu Stefan Jović za kog je bilo upitno da li će nastupiti, zbog povrede koju je doživeo u utakmici protiv Grčke, kada je sve krenulo naopako po naš tim u Atini.

Ovakvi mečevi se jednostavno ne propuštaju. Vrlo teško prvo poluvreme, gde su oni uspevali da ostanu u egalu, ali smo mi znali da to nije naš maksimum, pre svega defanzivno. U nastavku smo izašli jako, pokazali šta možemo i napravili ključnu razliku. Lošijim izdanjem u prvom poluvremenu malo smo digli atmosferu, ali se na kraju sve dobro završilo, rekao je Jović.

Plejmejker iz Niša upisao je 7 asistencija, a ubacio je i 6 peona, od čega jednu veoma važnu trojku kada se utakmica lomila.

Svetsko prvenstvo počinje 25. avgusta na Filipinima, zemlji koja važi za košarkašku naciju, Japanu, gde je održano i prvenstvo 2006. godine, i Indoneziji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE