BONUSI TE ČEKAJU SVAKOG DANA: Kladi se preko Meridianove aplikacije i budi uvek na dobitku!

Kladi se preko Meridianove aplikacije i očekuju te sjajnu bonusi!

Ovog petka za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu na redu je novi fudbalski „večiti derbi“, što znači da je ujedno vreme i za novi fudbalski tiket!

A, takav je najbolje sastaviti u Meridianu, i to preko meridianbet.rs aplikacije, jer tom prilikom dobijaš dvostruke bonuse!

Kako? Za početak, potrebno je da se registruješ na meridianbet.rs i preuzmeš fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD, a onda – ostaneš na istom mestu, jer te čeka vrhunska ponuda.

Nikada nije bilo isplativije da se kladiš preko Meridian aplikacije, jer te čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete koji su odigrani preko Android, iOS ili Huawei aplikacije.

Naime, za svaki gubitan tiket igrač stiče pravo na 5% bonusa u odnosu na ulog na tiketima, a ono što je potrebno jeste da minimalna uplata po tiketu bude 100 RSD, da minimalna kvota po paru bude 1.5 i da minimalan broj parova na tiketu bude četiri.

I to je to! Na tebi je da odigraš i ne brineš, jer si u Meridianu uvek na dobitku!

Ne propusti priliku, pokupi bonus!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAJBOLJI IGRAČ SVETA: Đoković vidi Partizan na F4 EL!

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige. Crno-beli imaju i dalje šanse za plasman u plej-in. Juče je...

POVEZANE OBJAVE