Milojević prokomentarisao mlade igrače i značaj Dragovića: Za jednu uzdanicu istakao da nije takvog video u Evropi

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Partizan na Marakani i dodatno uvećali bodovnu prednost u odnosu na crno-bele u šampionskoj trci.

Na konferenciji posle meča trener pobedničkog tima Miloš Milojević posebno je govorio i o šansi za mlade igrače, za koje se sada otvara veći prostor zbog velike bodovne razlike.

Milojević objasnio prelazak na defanzivniju taktiku u derbiju: Ja nisam mađioničar, večeras sam ostvario san

To nam je bio plan, da ovaj deo prvenstva iznesu iskusniji. Imamo Mijatovića, Lekovića, Pruceva. Eraković i Mitrović su već formirani igrači.  Sigurno je da će mlađi dobiti ozbiljnu šansu, ali ne na uštrb rezultata. Nećemo da se igramo Bambilenda. Da, imamo i mladog golmana Miladinovića. Moja karijera nije duga, ali zapamtite šta vam kažem. Ja talentovanijeg golmana nisam video nigde u Evropi. Iako, ponavljam, karijera mi nije duga, otkrio je mladi trener od koga mnogo očekuje.

Posebno se osvrnuo i na učinak Srđana Mijailovića kao važnog igrača na ovom meču, ali je pomenuo i značaj Dragovića za razvoj mlađih štopera.

Mijailović je bio besprekoran, prilagodili smo se na Partizanov kvalitet, jer oni imaju dobru tranziciju. Uz dozirane bekove dali smo i mogućnost u prvom poluvremenu za jednu kontru. Nismo želeli da upadnemo u onu zamku, klasičnu zamku za ovo podneblje. Oni ne znaju ništa, gube od svih. Ovde se samo gleda sedam dana, zaboravlja se da su pobedili Keln, igrali sa Nicom. Tada su bili majstori. Ukazali smo poštovanje Partizanu. Oni su nama potrebni jaki, da vidimo gde smo. Eraković je pokazao da je sazreo, podigao ga je ponovo Dragović. Velika pobeda kluba je što je on ostao, profesionalac je, lojalan. Digao je Erakovića, na isti način može i Lekovića, smatra Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEĆE SKORO NA TEREN: Sad i Englezi optužuju Tonalija!

Sandro Tonali je dobio kaznu od strane italijanskih vlasti od 10 meseci zbog skandala sa onlajn klađenjem. Kazna je trebala...

POVEZANE OBJAVE