SPECIJALAN BONUS ZA VEČITI DERBI: Meridian časti – preuzmi 2.000 RSD i izaberi svoju stranu!

Meridian donosi sjajan bonus i vrhunske kvote za novi „večiti derbi“!

Dva najveća srpska kluba večeras će odmeriti snage na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru 25. kola  Super lige Srbije.

Tenzije u srpskom fudbalu su bizu tačke kulminacije, ali će se sada sav fokus prebaciti na 169. večiti derbi, Crvena zvezda dočekuje Partizan i to je jasan znak da u Srbiji gotovo sve staje i sve oči će biti uprte ka Autokomandi.

Crvena zvezda ima priliku da pobedom praktično potvrdi šampionsku titulu, dok se crno-beli nalaze na „konopcima“ i imaju dva izbora – da se bore ili padnu u totalni nokaut. Ekipa iz Humske stiže na Marakanu nakon vrtoglavog pada forme, otrovana krizom koju niko nije mogao da predvidi po završetku jesenjeg dela sezone.

Ekipa Gordana Petrića je poražena 4:0 na svom stadionu od ekipa mladosti GAT. Flaster koji su crno-beli stavili u vidu evropske pobede nad Šerifom (0:1), brzo je spao. Vicešampion Srbije je doživeo novi, šokantan poraz u revanšu protiv iste ekipe (1:3) i tako završio svoju evropsku odiseju koja je obećavala na samom startu.

Tri dana kasnije, Partizan nije uspeo da slomi ni otpor ekipe Radničkog (1:1), nakon čega je Gordan Petrić istupio sa klupe i prepustio kormilo doskorašnjem treneru Teleoptika, Igoru Duljaju, koji će debitovati na klupi na sutrašnjem derbiju. Sada Slobodan Urošević i drugovi idu na noge ekipi Miloša Milojevića sa 13 bodova zaostatka.

Sa druge strane, Crvena zvezda mirno plovi  ka šestoj šampionskoj titulu u nizu. Crveno-beli nisu imali idealan početak sezone, takođe su morali da prođu kroz svoj evropski brodolom i promenu trenera, ali u drugom sezone.

Posle remija sa Vojvodinom na početku domaćeg šampionata, tim iz Ljutice Bogdana je vezao tri trijumfa, sa gol razlikom 11:0 i suvereno drži prvu poziciju Super lige Srbije sa 63 boda.

Bilo kako bilo, bez obzira na formu i rezultate oba tima, „večiti derbi“ je u Srbiji zaista praznik fudbala, pa je odbrojavanje uveliko počelo. Samo nekoliko sati deli nas od početka novog odmeravanja snaga crveno i crno-belih, pa je u to ime sportska kladionica Meridian spremila fantastičnu ponudu za kladjenje.

REGISTRUJ SE – RPEUZMI 2.000 RSD ZA DERBI

Naravno, jasno je da nijedan fudbalski spektakl, pa tako ni „večiti derbi“ ne može proći bez jednog tiketa.

Na meridianbet.rs nalaze se svi uslovi za uživanje u fudbalu i online kladjenju, široka ponuda, najveće kvote i naravno – nezaobilazni bonusi!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu, preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD, a onda…

Hajde da pogledamo šta sve to imamo u ponudi:

Het-trik na meču: kvota 20

Gol glavom na meču: 1 – kvota 4.00

Direktan crveni karton – kvota 8.00

Autogol i penal na meču – kvota 20

Direktan gol iz slobodnog udarca – kvota 10

REGISTRUJ SE – RPEUZMI 2.000 RSD ZA DERBI

Jasno je – sve je spremno za novi fudbalski spektakl i praznik u Srbiji!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE