VIGO SE OGLASIO POSLE GOLA: Ponele su me emocije, nije mi bila namera da ikoga uvredim

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su savladali Partizan sa 1:0 u 24. kolu prvenstva Srbije.

Duel je rešen u 5. minutu golom novajlije Aleksa Viga.

Proslavio ga je ispred južne tribine gestikulirajući pucnje čime je izazvao reakciju najvatrenijih pristalica crno – belih.

Presrećan sam što sam uspeo da “rešim” večiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila neverovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda. Sada imamo 16 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali neće nas to zadovoljiti, jer želimo da pobedimo sve utakmice do kraja, to je nešto što se u Zvezdi podrazumeva. Još uvek sam pod utiskom, hvala zvezdašima na sjajnoj podršci, rekao je on za klupski sajt.

Potom je dodao:

Želeo bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimerenom radovanju. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživeo i dat pogodak, i u svoj toj euforiji sam postupio neprimereno, ali zaista, bez namere da ikog uvredim,

Crveno – bele već naredne nedelje očekuje duel 25. runde protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbalski vikend za pamćenje: Ovo su pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv fudbalski vikend – petak, subota i nedelja rezervisani su za top lige, a...

POVEZANE OBJAVE