NBA CENTAR JASAN: Teško je da ne glasate za Jokića

Nikoli Jokiću se smeši i treća uzastopna MVP nagrada u NBA ligi, pošto je prvi gledajući statistiku koja razmatra ovo pitanje, a ovog puta je i Denver na čelu zapadne konferencije.

O tome svedoči i zvanje za najkorisnijeg igrača februara u najjačoj ligi sveta, zahvaljujući učinku od 22,6 poena, 14,2 skoka i 10,2 asistencija po utakmici.

Sada je dobio pohvale i od drugog evropskog centra afirmisanog preko okeana Kristapsa Porzingisa.

Teško je da idete protiv Jokića. Njegovi brojevi su istorijski. Iz godine u godinu. Isto je i ove sezone i zato sigurno ima najveće šanse da bude MVP. Morate da poštujete Embida. Luka je sjajan, Tejtum ima odličnu godinu. Međutim, teško je da ne glasate za Jokića. Nagetsi su broj jedan na Zapadu, a on u kontinuitetu briljira, rekao je Porzingis.

Ipak, kao najboljeg Evropljanina u NBA ligi ikada smatra Dirka Novickog.

Novicki je bio MVP lige, ima titulu i bio je MVP finala. Imam veliko poštovanje prema Draženu Petroviću, Toniju Parkeru, Pau Gasolu, ali Dirk je za mene najbolji sa Starog kontinenta u NBA ligi, istakao je Letonac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE