LIGA ŠAMPIONA KUCA NA VRATA: Isprati fudbalski spektakl u Meridianu, sastavi tiket i postani ŠAMPION KLAĐENJA!

Vreme je za Ligu šampiona!

Utorak i sreda rezervisani su za Ligu šampiona, a sada su na redu mečevi osmine finala i to kakvi!

U utorak su na programu susreti Benfike i Kluba Briža, te Čelsija i Borusije Dortmund, a u sredu gledamo duele Bajerna i PSŽ-a, kao i Totenhema i Milana.

U to ime, za fudbalski spektakl sportska kladionica Meridian postavila je idealne uslove za online kladjenje!

Za početak, na meridianbet.rs vas čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Dakle, nije potrebno da deponujete novac, BONUS stiže na vaš račun odmah nakon registracije!

A, onda… Ostanite na istom mestu, jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE i vrhunske igre za Ligu šampiona!

Krenimo redom:

BENFIKA – KLUB BRUŽ, kec 1.40

Utorak, 21:00

U prethodnom duelu videli smo zanimljiv meč i sigurnu pobedu Benfike (2:0), a da li je vreme za potvrdu plasmana ili revanš? Benfika je u seriji pobeda, na već četiri meča ne zna za poraz, što svakako njihovim navijačima daje razlaz za optimizam, a Klub Briž igra i te kako promenljivo.

Shodno tome, domaćini su apsolutni favoriti na ovom meču, pa bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.40 na pobedu portugalskog tima.

ČELSI – BORUSIJA DORTMUND, kec 1.90

Utorak, 21:00

Iznenađujuće ili ne, Borusija je slavila u prvom meču (1:0), ali ovog puta igra se na stadionu Čelsija. „Žuta podmornica“ je ufantastičnoj seriji pobeda, već u 12 mečeva ne znaju za poraz (računajući sva takmičenja), pa se mnogi pitaju da li „plavci“ uopšte ovde imaju šta da traže. Pobedom nad Lidsom Čelsi se vratio na pobednički kolosek, posle tri remija i tri poraza (u svim takmičenjima).

Ipak, imaju prednost domaćeg terena, pa ako pitate bukmejkere Meridiana – trebalo bi i da ga odbrane. Kvota na pobedu Čelsija je 1.90, dok je kvota na pobedu Borusije 4.20.

BAJERN – PSŽ, kec 1.90

Sreda, 21:00

Prvi meč ova dva tima završen je pobedom nemačkog tima (1:0), pa je preostalo „samo“ da to i potvrde. Ali, nije to tako lako protiv francuskog tima, na čelu sa Kilijanom Mbapeom, koji je nedavno oborio rekord Edinsona Kavanija po broju golova u dresu PSŽ-a.

Obe ekipe su u solidnoj formi, pa verujemo da nas očekuje pravi fudbalski spektakl. Bukmejkeri Meridiana donose i vrhunsku ponudu za ovaj meč: kvota na pobedu Bajerna je 1.90, dok je kvota na pobedu Francuza 3.65.

TOTENHEM – MILAN, kec 2.00

Sreda, 21:00

Nedavno je Milan dobio pravi „šamar“ od Fiorentine, koja je tako prekinula niz pobeda italijanske ekipe, a ono što brine navijače engleske ekipe je niz od dva poraza. U prethodnom meču ova dva tima slavio je Milan, pa mnogi očekuju da to urade i u revanšu, ali Totenhem se zasigurno neće predati.

Štaviše, igraju na svom terenu i silno su motivisani da se revanširaju za poraz, a samim tim i plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Meridianbet donosi kvotu 2.00 na pobedu Totenhema, dok je kvota na trijumf Milana 3.90. Da li ima prostora za iznenađenje ili ne – ostaje da vidimo.

Dakle, jasno je da nas ove nedelje čeka pravi fudbalski spektakl i borba za četvrtfinale Lige šampiona!

Kako bi sve bilo uzbudljivije – ispratite utakmice u Meridianu, kladite se i postanite novi ŠAMPIONI KLAĐENJA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čović: Partizan i Zvezda treba da pričaju, Ostoja i ja više nikada

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović tokom gostovanja na sport Klubu i podkastu "Večiti" je istakao da je u...

POVEZANE OBJAVE