RECEPT ZA SIGURAN DOBITAK: Kladi se preko Meridian aplikacije, iskoristi najveće kvote i – NE BRINI ZA STATUS TIKETA!

Meridian ponovo časti – instaliraj aplikaciju i budi uvek na dobitku!

Sportska kladionica Meridian poznata je po fantastičnim uslovima za online kladjenje, a ukoliko se odlučite da tiket odigrate preko meridianbet.rs aplikacije – dobitak je gotovo zagarantovan!

Ovog utorka čekaju nas nove utakmice Lige šampiona, kao i još nekolicina zanimljivih duela, pa je pravi momenat da iskoristite NAJVEĆE KVOTE koje vas čekaju na meridianbet.rs i odigrate novi tiket i to baš putem aplikacije!

Zašto? Zato što ako se kladite preko Android, iOS ili Huawei aplikacije i „padnete“ tiket – Meridian vas časti bonusom od 5% od uloga!

Pravila su jasna: u promociji učestvuju svi tiketi odigrani preko ovih aplikacija, a koji imaju minimalnu uplatu po tiketu od 100 RSD, minimalnu kvotu po paru 1.5 i minimalan broj parova – 4.

Dakle, ukoliko odigrate tiket pod ovim uslovima i on bude gubitan – bez brige, opet ste na dobitku, jer vas čeka 5% bonusa u odnosu na uložen novac!

Kao što smo rekli, čeka nas nekoliko uzbudljivih utakmica, pa hajde da vidimo koje su one koje bi se mogle naći na vašem tiketu:

Čelsi – Borusija Dortmund, kec 1.95

Lacio – AZ Alkmar, kec 1.75

Aris Limasol – Anortozis, kec 1.75

Reding – Šefild junajted, dvojka 1.85

Dakle, Meridian je sve pripremio da vaš dobitak praktično bude zagarantovan, a na vama je samo da se registrujete putem meridianbet.rs aplikacija i preuzmete fantastičan bonus od 2.000 RSD i onda se prepustite čarima najvećih kvota!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČINJE ZAVRŠNICA LŠ: Četiri tima u borbi za titulu, ovako izgleda teren u Areni (FOTO, VIDEO)

Takmičenje u FIBA ligi šampiona košarkaše došlo je pred završni čin. Beograd će uskoro biti domaćin F4 na kome će...

POVEZANE OBJAVE