ITALIJANSKA TURNEJA: Obradovićeva poruka pred Armani

Košarkaši Partizana savladali su Virtus u prvom meču duplog kola Evrolige.

Crno – beli su napravili veliki korak ka plasmanu u plej – of.

Sada ih na kraju turneje u Italiji očekuje susret protiv Armanija.

Pre tog duela, o očekivanjima je govorio trener Partizana Željko Obradović:

Moramo što pre da zaboravimo ovo što je bilo u Bolonji i da se okrenemo utakmici u Milanu. Oni su ekipa koja je u ovom trenutku verovatno u najboljoj formi od svih timova u Evroligi i za tu utakmicu moramo da se pripremimo na najbolji mogući način, – rekao je on za klupski sajt.

Sličnog mišljenja je prvotimac Alen Smailagić:

Mislim da je svima u Evropi jasno da Milano ima tim koji bi se u nekim drugim okolnostima verovatno borio ne samo za plej-of, nego i za prednost domaćeg terena u plej-ofu. Veoma dobra, iskusna ekipa koja je u poslednjih nekoliko nedelja podigla formu i spremno nas čeka sa željom da nastavi niz pobeda. Iako se mnogo toga promenilo u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu, videli smo i tada koliko su bili opasni i kako su brzo okrenuli naših +9 i došli do zaslužene pobede. Mi takođe igramo dobro, verujem da ćemo biti spremni da im se na pravi način suprotstavimo. Večeras imamo trening, pripremamo se i želimo da se predstavimo u najboljem svetlu, nadam se ponovo pred velikim brojem naših navijača, zaključio je.

Partizan na 6 mestu deli skor od 15-12 sa Baskonjom, a Armani je na učinku 11-15 kao i Crvena zvezda Meridianbet.

Meč se igra sutra od 20:30 u Milanu.

Foto: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU SEDME DECENIJE: Čuveni Romario ponovo igra fudbal! (VIDEO)

Fudbaleri Brazila su najtrofejnija nacija kada je reč o broju titula prvaka sveta. Poslednju su osvojili 2002. godine golovima Ronalda....

POVEZANE OBJAVE