LIVERPULOV „ŠAMAR“ VRATIO JUNAJTED U REALNOST: Mogu li „Đavoli“ da se iskupe protiv Betisa ili je na redu nova „blamaža“?

LIVERPULOV „ŠAMAR“ VRATIO JUNAJTED U REALNOST: Mogu li „Đavoli“ da se iskupe protiv Betisa ili je na redu nova „blamaža“?

Na redu je Liga Evrope i iskupljenje Mančester junajteda

Baš kada su svi u Engleskoj, naročito u Mančesteru pomislili da Junajted polako vraća svoj sjaj i da na čelu sa Erikom Ten Hagom „đavoli“ imaju čemu da se nadaju, usledio je pravi „šamar“ od Liverpula.

Mančester junajted je u derbiju 26. kola Premijer lige pretrpeo izuzetno bolan poraz i može se reći veliko poniženje, pošto je poražen od svog velikog rivala – Liverpula, rezultatom 7:0.

Zvuči neverovatno, ali zaista smo gledali pravu rapsodiju „redsa“ i neverovatno lošu partiju Junajteda.

Našli su se na udaru kritika i Bruno Fernandeš, Hari Megvajer, Erik Ten Hag, a „đavole“ čeka još mnogo iskušenja.

Prvo je protiv Betisa, u osmini finala Lige Evrope, koje je na programu večeras od 21 čas. Imaju fudbaleri Mančestera veliku priliku da se iskupe i koliko-toliko „odobrovolje“ svoje navijače, ali imaju i spred sebe više nego solidnu ekipu Betisa, koja već četiri utakmice (u LaLigi) ne zna za poraz.

Ipak, s obzirom na to da se igra na „Teatru snova“, jasno je da su „đavoli“ favoriti, a takvog mišljenja su i bukmejkeri Meridiana, koji donose sjajne kvote za Ligu Evrope.

Ukoliko verujete u pobedu ekipe Erika Ten Haga – iskoristite kvotu 1.45, a ako pak mislite da će Betis makar remijem odoleti Junajtedu – tu je kvota 4.80.

I ne samo to, Meridian donosi široku ponudu za osminu finala Lige Evrope, pa hajde da vidimo kakve su kvote za ostale parove:

Roma – Real Sosijedad, kec 2.20

Sporting – Arsenal, dvojka 2.20

Juventus – Frajburg, kec 1.70

Sevilja – Fenerbahče, kec 1.80

Dakle, s pravom možemo reći da nas večeras očekuje pravi fudbalski spektakl, a ukoliko želite da sve podignete na viši nivo – pravo je vreme za tiket.

Jasno je – uz vrhunsku ponudu koju donosi Meridian, nije teško odlučiti gde ćete ga odigrati, a još jedna motivacija stiže u vidu fantastičnog BONUSA od 2.000 DINARA!

Šta treba da uradite? Samo da, ukoliko do sada nista, kreirate nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i – to je to!

Stiže bonus i to BEZ USLOVA!

Isprati Ligu Evrope, kladi se u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasile se Delije pred meč sa Partizanom

Crvena zvezda u sredu od 19 sati na svom stadionu dočekuje svog najećeg rivala ekipu Partizana. Meč dva...

POVEZANE OBJAVE