Registruj se i BESPLATNO dobijaš 300 spinova – uplati depozit i stiže 100% BONUSA za online klađenje!

Savršen paket dobrodošlice – samo u Meridianu

Kako glasi recept za dobitnu kombiaciju? Meridian zna! Prateći potrebe svojih korisnika, kladionica Meridian trudi se da iz dana u dan pomera granice. Lansirajući nove proizvode, top ponudu uz, sada već, tradicionalno najveće kvote, korisnicima se konstantno pruža novo iskustvo, a ono što je posebno važno za kompaniju Meridian jeste da sve nove članove “ugosti” baš kako i dolikuje – savršenim poklonom dobrodošlice!

I zato – ovog petka stiže posebno iznenađenje za sve one koji još uvek nemaju otvoren korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs.

Registrujte se na sajtu meridianbet.rs i odmah dobijate 300 besplatnih spinova na igri White Wild Whale. A onda… Uplatite depozit, iskoristite ga na odigravanje tiketa ili kazino slot ponude istog dana i dobićete 100% bonus na prvi depozit!

Kako da preuzmete 100% bonus na prvi depozit?

Potrebno je da tiketi odigran uplaćenim depozitom sadrži minimum tri para sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.40.

Na primer, ako je prvi depozit 200 RSD, potrebno je da odigrate tikete koji sadrže minimum tri para sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.40 i tek onda stičete pravo da dobijete dodatnih 200 RSD na bonus račun.

Maksimalni iznos bonusa na prvi depozit je 10.000 RSD.

Promocija je aktivna za sve novoregistrovane igrače koji uplate i iskoriste prvi depozit istog dana kada su se registrovali.

Kompletna pravila nove promocije možete pročitati na ovom linku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE