NESVAKIDAŠNJI POZIV: Novak trijumfovao u Adelejdu nakon 16 godina, sada ga zovu na turnir koji je osvojio još ranije! (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković imao je mnogo problema prethodne godine zbog svog vakcinalnog statusa, pa tako nije mogao da nastupi na velikom broju turnira, zbog čega je i izgubio prvu poziciju na ATP listi.

Ove godine ju je odmah na početku vratio zajedno sa povratkom titule na Australijan openu, na kom nije mogao da nastupi 2022. godine.

Međutim, pre toga je usledio i trijumf na ATP 250 turniru u Adelejdu – na kom je osvojio i jedan od svojih prvih trofeja – pre 16 godina.

Sada je usledio zanimljiv poziv za nastup na još jednom turniru na kom je podizao trofej, a radi se o čelendžeru!

Organizatori turnira u italijanskom Sanremu uputili su poziv za nastup srpskom teniseru, koji ponovo ima problema sa ulaskom u SAD, zbog čega ne može da nastupi na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Nole, imamo poziv za tebe, dođi na naš turnir.  Voleli bismo da te vidimo 26. marta na turniru na kojem si pobedio pre 18 godina. Još imamo tvoj trofej. Čekamo te kako bismo ti ga uručili. Nadamo se da ćemo te videti kako igraš na našim terenima. Sačuvali smo ti specijalnu pozivnicu, objavili su organizatori ovog turnira.

Ipak, pravila nalažu da igrači iz TOP 10 ne mogu da igraju na čelendžer turnirima, pa bi tako bio moguć samo nastup u igri parova.

Turnir se igra od 27. marta do 2. aprila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE