DULJAJEVA PORUKA: San svakog igrača je da igra Ligu šampiona

Fudbaleri Partizana su protiv lučanske Mladosti ostvarili prvi trijumf od kako je Igor Duljaj na klupi crno – belih.

Oni sada zaostaju 18 bodova prednosti za Crvenom zvezdom koja je lider šampionata.

Duljaj je bio gost klupske emisije “Partizanov podcast”:

Borba! Naučio sam kroz život da se borim, ćutim, radim i čekam da se taj rad isplati. Treba svi da se okupimo, i ljudi iz kluba, i treneri, i svi oni koji vole i poštuju klub, da vidimo koja je neophodna strategija i šta nam je potrebno da bismo se borili za prvo mesto, naveo je.

Jedna od glavnih tema bila je borba za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona:

TSC i Čukarički su dva odlična kluba, Lazetić će napraviti mnogo dobru karijeru u to ne sumnjam. Naravno da je san svakog igrača da igra Ligu Šampiona ali prvo treba odraditi posao u domaćem prvenstvu i obezbediti kvalifikacije za istu, rekao je on.

Osim teme mladih igrača, on je na kraju poručio navijačima:

Partizan je jedna velika familija, jedna velika porodica, uvek trošim energiju na stvari na koje mogu da utičem. Trenutno mogu da utičem na svoju decu i njihove drugove. Jedan navijač više mnogo znači! Ne treba mene niko da podrži, podržite klub sa velikom tradicijom! Imena su manje važna, apostrofiram Partizan je veliki klub sa velikom tradicijom, i bio, i jeste, i biće, zaključuje Duljaj.

Partizan u petak od 16 časova dočekuje Radnik iz Surdulice.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO KLS: Borac u trileru savladao Spartak

Počeo je plej-of u okviru KLS-a, a takmičenje je otvorila utakmica u Čačku iizmeđu Borca i Spartaka. Učesnik ABA lige...

POVEZANE OBJAVE