ODLUKA JE PALA: Najbolji golman Svetskog prvenstva karijeru nastavlja u italijanskom gigantu?!

Argentinski čuvar mreže Emilijano Martinez (30) je u centru pažnje još od Svetskog prvenstva u Kataru. Trenutno brani za Aston Vilu, a na leto bi mogao ostvariti transfer karijere.

Decembar 2022. godine je mesec kada je Mesijeva Argentina postala šampion sveta, a Emilijano Martinez je proglašen za najboljeg golmana Mundijala.

Vratio se u Aston Villu nakon velikog slavlja u kome je ismevao neke francuske fudbalere poput Mbapea, ali i nagradu za najboljeg golmana stavio između nogu.

Nije se to svidelo menadžeru Aston Vile koji ga je tada javno kritikovao, a čini se da je Martinez sada doneo odluku da napusti engleski klub na kraju ove sezone.

Vila je otvorena za prodaju Martineza, ali navodno ga neće pustiti ispod 30 miliona evra. U međuvremenu je i Martinezov agent jasno stavio do znanja šta golman želi.

Naime, Argentinac je uveren da treba potpisati za klub koji igra veću ulogu na na domaćem i međunardnom planu.

Tako bi do transfera došlo na leto, a najnovije izdanje Kalčomerkata objavljuje da u trci za Martineza “pol poziciju” trenutno drži torinski Juventus.

Na kraju ostaje videti gde će završiti kontroverzni Argentinac. Jasno je da bismo ga od naredne sezone trebali gledati u daleko većem klubu od onog iz Birmingema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE