PODRAŠČANIN EMOTIVAN: Uvek treba verovati u sebe i svoje sposobnosti (FOTO)

Srpski odbojkaš Marko Podraščanin, proglašen je za najboljeg srednjeg blokera regularnog dela šampionata Italije.

Ekipa Trentina za koju nastupa, završila je na drugom mestu iza Peruđe.

On se u međuvremenu oglasio i na društvenim mrežama:

Voleo bih sada nešto da napišem jer ne verujem da ću pisati knjigu i verujte mi da nije hvalisanje nego više motivaciono štivo za sve. Pre par godina, iako sam imao super sezonu posle intervencije na Ahilovoj tetivi, trener bivšeg kluba je rekao da klubu treba neko mlađi i da sam ‘terribile’ u bloku (što je glavni elemenat nas srednjih blokera). Svakako da je to bio udar na moj ego i samopouzdanje u tom trenutku. U razgovoru sa bliskim ljudima dobijam dodatni motiv za rad i dokazivanje, svakim danom, treningom, utakmicama. Nedugo zatim dobijam nagrade za najboljeg blokera u Ligi nacija u Riminiju, najboljeg blokera Evropskog prvenstva u Poljskoj, najboljeg blokera Svetskog klupskog prvenstva u Brazilu i sada sa nepunih 36 godina nagradu za najboljeg blokera italijanskog prvenstva. Samo još jedan od dokaza da uvek treba verovati u sebe i svoje sposobnosti, bez obzira šta vam drugi pričaju i omalovažavaju vaš trud i rad. Iako imate loš dan/utakmicu, povredu ili operaciju, porodica i pravi prijatelji će uvek biti tu da vam daju snagu, podršku, ljubav i energiju da nastavite svoj put i dostignete svoje snove. Zato u nove radne pobede, samo pozitivno, samo jako!, napisao je Podraščanin.

Podraščanin je član Trenta od pre tri godine a nakon odlaska iz Vojvodine igrao je uglavnom u Italiji. Ima brojna timska i klupska priznanja u svojoj karijeri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEOČEKIVANO: Mladi košarkaš koji umalo nije uništio sezonu Partizanu napustio prestižni koledž

Jedan od najtalentovanijih centara na svetu Zvonimir Ivišić prošleg leta se, nakon odlične sezone u Studentskom centru, odlučio na...

POVEZANE OBJAVE