EL: Fener i Monako dodatno pogurali Partizan ka četvrtfinalu, Gudurić efikasan! (VIDEO)

Koraškaši Partizana nastavili su sa odličnim partijama i pobedom nad liderom Olimpijakosom približili se plasmanu u plejof Evrolige.

Na tom putu su im večeras pomogli svojim pobedama i Fenerbahče i Monako.

Turski tim je na svom parketu bio bolji od Žalgirisa sa 87-79, pa je tako sada litvanski tim na dve pobede iza crno-belih na četiri kola pre kraja ligaškog dela.

Još jednom je efikasnu partiju pružio srpski reprezentativac Marko Gudurić, koji je zabeležio 14 poena i po 3 skoka i asistencije.

Bolji od njega bili su samo Najdžel Hejs sa 19 peona, uz 6 skokova i 2 završna dodavanja, kao i Tajler Dorsi sa 15 poena i 3 asistencije.

Na suprotnoj strani je Šmits imao 18 poena, 2 skoka i 3 asistencije, dok je Kevarijus Hejs bio na skok do dabl-dabla sa 12 postignutih poena i 9 skokova.

Monako našeg trenera Saše Obradovića je na svom terenu bio bolji od Valensije sa 90-79, i tako ostavio španski sastav na čak 3 pobede iza Partizana.

Najefikasniji na utakmici bio je Kris Džons iz Valensije sa 17 poena, na šta je dodao i 2 skoka i 3 asistencije, dok je Bojan Dubljević upsiao dabl-dabl učinak sa 15 poena i 11 skokova, uz 3 završna dodavanja.

Kod pobednika je Džeron Blosongejm upisao 14 poena, koliko i Eli Okobo, ali uz 7 asistencija i 2 skoka, dok je Strazel zabeležio poen manje. Bivši košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd takođe je bio solidan sa 9 poena, 5 asistencija i 3 skoka.

Virtus je bez Miloša Teodosića ubedljivo poražen od Reala u Bolonji sa 96-79, dok je drugi italijasnki predstavnik milanska Olimpija bio uspešniji na domaćem terenu i ubedljivo slavio protiv minhenskog Bajerna sa 99-74.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE