POZNAT EPILOG ISKLJUČENJA OLAJINKE: Propušta derbi za titulu, što će uticati i na njegov budući klub (VIDEO)

Crvena zvezda je ove zime kaparisala veliko pojačanje u napadu u vidu Petera Olajinke, koji i pored toga što je potpisao predugovor sa srpskim šampionom, nastupa u dresu praške Slavije, koja ne želi da dozvoli taj luksuz da ga se odrekne u borbi za titulu sa najvećim rivalom Spartom.

Ipak, po svemu sudeći neće moći na njega da računajau kada se lomi sezona, pa ni u duelu sa Spartom koji bi mogao da odluči novog šampiona, pošto su veliki rivali izjednačeni na vrhu tabele sa po 54 bodova.

Naime, Nigerijac je protiv Libereca u završnici zaradio crveni karton zbog udaranja proitivnika glavom, nakon što je prethodno i nastavio golgeterski niz.

Sada je doneta odluka da će zbog tog ispada propustiit naredne četiri utakmice, protiv Sigmom Olomuca, Bohemijansa u polufinalu kupa, Mlade Boleslav, ali i pomenuti veliki derbi.

I njegov budući klub Crvena zvezda je zainteresovan u neku ruku za ovu šamoionskiu trku, jer ukoliko Slavija bude šampion, naš tim će se naći u 3. šeširu na žrebu za Ligu šampiona.

Olajinka je ove sezone postigao 16 golova, uz još 7 zabeleženih asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE