NAJAVLJUJU PROTEST: Pre meča sa Barselonom, Grobari dolaze u Humsku! (FOTO)

Fudbaleri Partizana su izgubili od CSKA 1948 iz Sofije u prijateljskom meču.

Crno – beli nastavljaju prvenstvo protiv Vojvodine u subotu od 20 časova.

Zbog serije slabijih rezultata zaostaju za Crvenom zvezdom kao liderom, a upitno je i drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Navijači Partizana najavili su protest protiv klupske uprave za 28. mart kada košarkaši budu igrali protiv Barselone.

Grobari, kao što već svi znate, naš fudbalski klub nalazi se u katastrofalnoj situaciji usled dugogodišnjeg nemara čelnih ljudi i sistemskog urušavanja kluba. Pored katastrofalnih rezultata u tekućoj ali i prethodnim sezonama, situacija u klubu je nikad gora! Kasni se sa platama igračima kao i radnoj zajednici, otpuštaju se i ponižavaju legende poput Gordana i Ljube Perića koji su godinama na stadionu i koji su klubu posvetili čitave svoje živote. Stadion i Teleoptik se ne održavaju, a o trofejima ne vredi trošiti reči, jer je već postalo normalno da se od istih opraštamo već na jesen. Vremena je sve manje! Mora da se prepozna trenutak i učini sve što je do nas kako bi uspeli da oteramo uništitelje i kako bi klub opstao! Zato pozivamo sve navijače Partizana da se u utorak 28.3 u 18č, pre utakmice sa Barselonom, okupimo ispred upravne zgrade na severnoj strani našeg stadiona i još jednom iskažemo svoje nezadovoljstvo i izvršimo pritisak na lopove! Ne dozvoli da propadne ono što najviše voliš-budi tu! Svi kao jedan-UPRAVA NAPOLJE!, navodi se u poruci deljenoj navijačima tokom susreta verovatno sa Olimpijakosom.

Foto: FK Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sadik ponovo oblači crno-beli dres?

Kako prenosi španski “Mas Fichajes“, fudbalski klub Njukasl želi u svoje redove nekadašanjeg fudbalera Partizana Umara Sadika. Oni javljaju da...

POVEZANE OBJAVE