DIŠU ZA VRATOM PARTIZANU: Partija karijere Vanje Marinkovića! (VIDEO)

Košarkaši Baskonije nastavljaju poteru za Partizanom, koji je večeras upisao veliku pobedu nad Realom, na tabeli Evrolige, pošto su večeras veoma ubedljivo savladali Fenerbahče u svojoj Fernanod Buesa Areni sa 92-69.

Tako ostaju na samo pobedu zaostatka za crno-belima, na dva kola pre kraja, mada su obe ekipe u zoni prolaza u plejof. Sa druge strane je je turski tim porazom dozvolio sastavu koji predvodi Željko Obraodvić da se izjednači po broju pobeda!

Najzaslužniji za pobedu bio je upravo bivši kapiten Partizana Vanja Marinković, koji je odigrao bez sumnje partiju karijere ubacivši 35 poena! On je i za tri i za dva poena ubacio 6 puta iz 9 pokušaja.

Tako su uzaludne bile nove dobre partije Džonatana Motlija, koji je ubacio 18 poena uz 3 skoka, i Karsena Edvardsa koji je upisao 16 poena, 3 skoka i 2 završna dodavanja.

Za razliku od reprezentativnog kolege, srpski igrači iz redova Fenera nisu imali svoje veče. Nemanja Bjelica je zabeležio 4 poena i 5 skokova, a Marko Gudurić 3 poena, 2 skoka i asistenciju.

Olimpijakos je opravdao ulogu favorita u velikom atinskom derbiju i u Pireju bio bolji od Panatinaikosa sa 81-73.

Najbolji kod crveno-belih bili su Blek sa 21 i Vezenkov sa 19 poena, dok je kod zelenih Li imao15 poena, 3 skoka i 5 asistencija, a Bejkon 14 poena, 4 skoka i 5 završnih dodavanja.

EL: Crvena zvezda slomila Asvel strašnom odbranom!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE