OBRADOVIĆ POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Pobedili smo tim koji je napravljen da osvoji takmičenje

Košarkaši Partizana upisali su još jednu veliku pobedu u roku od nedelju dana, pošto su ubedljivim rezultatom savladali madridski Real.

Svoje utiske nakon velikog uspeha izneo je trener Željko obradović.

Pobedili smo tim koji je napravljen da osvoji takmičenje koji je već u plej-ofu, tim koji ima veliki kvalitet i to su pokazali. Čestitam mojim igračima i ovim sjajnim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu. Igrači pokazuju da mogu da igraju iznad proseka, sa velikom energijom i motivacijom. Takođe, ovo je najbolji stručni štab koji sam imao u životu, nije krio oduševljenje iskusni trener.

Odlično su večeras bili raspoređeni poeni u njegovom timu, pa je bilo nekoliko igrača sa dvocifrenim učinkom, međutim uočio je Obradović i jedan problem.

Odigrali smo timski, napad je bio uvek zadovoljavajući. Imali smo problema da branimo tranziciju, smatra on.

Prokomentarisao je i učinak i ulogu Edija Tavaresa u igri Madriđana.

On je najdominantniji igrač na toj poziciji. Imali smo problem na staru, on je pametan, koristi svoje prednosti. Ostali igrači su dobro odigrali. Jedna stvar je kada je Tavares na terenu, a potpuno druga kada nije. Pripremali smo sve varijante. Imali smo plan da igramo 1na1 sa njim. Smailagić je igrao sjajno, dobru utakmicu iako je niži od njega i fizički slabiji, smatra Obradović, koji je na pitanje o rekordima po broju navijača, pošto je oboren sopstveni već na trećoj uzastopnoj utakmici, istakao:

Ima još momenata kada to može da se obori. Protiv Panatinaikosa, a onda videćemo da li ćemo da budemo među osam najboljih, ako dođemo do toga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga kaznila Atamana i Panatinaikos

Dosta bure je bilo posle prvog meča Panatinaikosa i Makabija, u kojem su gosti iz Izraela došli do brejka. Posle...

POVEZANE OBJAVE