DRASTIČNE PROMENE: Tumbaković i Nikolić se vraćaju u Humsku!?

Fudbaleri Partizana izgubili su od Vojvodine u prvenstvu i zakomplikovali situaciju oko borbe za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Na održanoj skupštini kluba saopšteno je da su dobijena sredstva za evropsku licencu.

Izvesno je da dođe i do promene rukovodstva, a prema pisanju Mocartsporta Ljubiša Tumbaković mogao bi da bude novi predsednik umesto Milorada Vučelića.

On je bio funkcioner crno – belih ali i trener kao najtrofejniji u istoriji crno – belih piše Mocart sport.

Uz njega bi vođenje kluba mogao da obavlja i Milija Babović a po pisanju Mocartsporta jedan bi se bavio sportskim pitanjima a drugi ekonomskim.

Za generalnog direktora biće postavljen Marko Vjetrović koji se takođe vraća u Humsku, piše Mocartsport.

Ovaj portal navodi da se razmiplja i o tome da Marko Nikolić ponovo sedne na klupu crno – belih. Drugi izbor je aktuelni trener CSKA iz Sofije i nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić.

Mocartsport je pisao o mogućnosti da Vuk Rašović preuzme ulogu sportskog direktora ali je obavezan ugovorom sa saudijskom Al Feihom čiji je trener.

Partizan sledeći meč igra na svom stadionu protiv Voždovca. Do kraja regularnog dela pred plej – of gostovaće i Čukaričkom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE