NEDELJA JE DAN ZA BONUS – Uplati depozit putem Meridian mreže partnera i čeka te 30% VIŠE ZABAVE

Vikend je tu, a nedelja je poseban dan za uživanje. Dan kada se prate sportska dešavanja, sa posebnim akcentom na evropski fudbal. I zato – imamo sjajnu vest za vas!

Ako planirate da se opustite i provedete vreme uz omiljene igre na sreću, ne tražite dalje! Meridian mreža partnera vam donosi neodoljivu promociju koja će vam sigurno privući pažnju.

Uplatite vaš prvi dnevni depozit na bilo kojoj od naših lokacija, i častimo vas sa 30% bonusa, na prvi dnevni depozit!

Da, dobro ste čuli –  30% bonusa!

I ne samo to – naša brza isplata će vam omogućiti da svoje dobitke primite na vaš tekući račun u rekordnom vremenu.

Znamo da je proces uplate ponekad prava glavobolja, ali sa Meridianom to nije slučaj – uplatu ćete obaviti dok kažete Meridian!

Ne propustite priliku da povećate svoje šanse za dobitak sa našim bonusom od 30%.

Pronađite najbližu lokaciju klikom na željeni grad: Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac, Niš, Novi Sad, Subotica, Ostali gradovi.

Zabava je samo nekoliko koraka udaljena od vas, tako da ne oklevajte i posetite nas već danas!

Važno: kako biste uopšte učestvovali u ovoj promociji, neophodno je da imate otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji.

Ukoliko još uvek niste deo našeg sjajnog i pobedničkog tima, promenite to već danas jer prilikom registracije ostvarujete pravo na 300 besplatnih spinova, a na uplatu prvog depozita stiže bonus u visini od 100%!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE