ŠPANIJA: Radičević junak u pobedi nad Barselonom, Cvetković dvocifren! (VIDEO)

Danas su u utakmicama španske Endesa lige svoje veče imala dvojica srpskih plejmejkera Nikola Radičević i Aleksandar Cvetković.

Barselona nije uspela da iskoristi jučerašnji kiks najvećeg rivala Reala i tako se domogne čela tabele. Tim Šarunasa Jasikevičijusa poražen je u Bilbau od istoimenog tima, i to na veoma bolan način sa 82-80.

Veliki preokret je sa 8 poena u poslednjem minutu doneo srpski plej Nikola Radičević, uključujući i trojku za pobedu na tri sekunde pre kraja.

Na kraju je naš košarkaš sakupio 11 poena, uz 4 asistencije i 2 skoka.

Najefikasniji u njegovoj ekipi bio je Smit sa 22 poena, dok su se u Barseloni najviše istakli Aleks Abrines sa 17 poena i 6 uhvaćenih lopti, i Nikola Mrotić sa 13 poena, 3 skoka i 4 završna dodavanja.

Real Betis je nakon produžetka slavio protiv Tenerifa na svom terenu sa 80-76.

U redovima pobednika najefikasniji je bio Perez, kome je skok falio za dabl-dabl uz 20 poena, dok je Montero upisao 17 poena, 5 skokova i 6 završnih dodavanja.

Srpski plejmejker Aleksandar Cvetković takođe je bio odličan sa 12 poena, 4 asistencije i jednim skokom.

U poraženom timu je Abromaitis imao 15 poena i 6 skokova, a prekaljeni Marselinjo Uertas 12 poena, 3 skoka i 4 završna dodavanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA IH DOMAĆINSTVO EP: Nemci znaju šta će sa Nagelsmanom

Fudbalsku reprezentaciju Nemačke očekuje učešće na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. U prvim test mečevima savladali su Francusku i Holandiju....

POVEZANE OBJAVE