Poznato da li Argentinac napušta Zvezdu!

Luka Vildosa nije obavestio upravu Crvene zvezde Meridianbet da će napustiti Mali Kalemgdan i preći u redove Panatinaikosa, saznaje Meridian sport.

Argentinski košarkaš je već nedeljama jedna od tema u sportskoj javnosti Grčke, odakle konstantno stižu informacije kako je sve dogovorio sa Zelenima i kako je doneo odluku da napusti Zvezdu.

Grčki sajt “Trifilara” je otišao korak dalje i objavio vest kako je navodno Vildosa obavestio Zvezdu da ide u Panatinaikos i kako će zarađivati 1,7 miliona po sezoni. Ispostavilo se da je još jedna u nizu neproverenih informacija i da Vildosa nije ništa dogovorio, niti potpisao sa grčkim velikanom.

Kada je dolazio u Zvezdu sredinom oktorbra prošle godine, argentinski košarkaš je potpisao dvogodišnji ugovor, ali detalji nisu poznati široj javnosti, tako da ne znamo da li postoji određena klauzula ili nešto slično.

Takođe treba istaći da ovo ne znači da će Vildosa sigurno ostati na Malom Kalemegdanu i naredne sezone, već da trenutno nema dogovor sa Panatinaikosom i da informacije iz Grčke nisu tačne.

Uprkos nešto slabijem periodu, Vildosa je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Meridianbet u aktuelnoj sezoni i važan šraf u sistemu Duška Ivanovića.  Argentinac ove sezone prosečno beleži 12.5 poena u Evroligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE