SVE ZA PET U MERIDIANU: Najveće kvote za lige petice – ne propustite priliku za velike dobitke!

Petak je znak da je vreme za fudbalski vikend i online kladjenje!Želite da se kladite na utakmice najpopularnijih evropskih liga?

Na pravom ste mestu, jer vam nudimo najveće kvote za mečeve Serije A, Premijer lige, Lige 1, LaLige i Bundeslige! Sportska kladionica Meridian vam nudi širok izbor sportskih događaja, najpopularnijih liga, kao i najzanimljivijih utakmica koje nas očekuju ovog vikenda.

Uz to, Meridian donosi i NAJVEĆE KVOTE na tržištu, bilo da se radi o velikim favoritima ili pak autsajderima – ovde ne možete da pogrešite!

Bukmejkeri Meridiana prate sve utakmice i procenjuju najbolje šanse za svaki meč.  Takođe, meridianbet.rs nudi brzo i jednostavno klađenje, sa mogućnošću da pratite vaše tikete uživo, što vam omogućava da u svakom trenutku budete u toku sa vašim ulozima.

Ne gubite više vreme na traženje najboljih kvota za vaše omiljene lige, već se pridružite meridianbet.rs i iskoristite najveće kvote na tržištu.

Kladite se na najpopularnije evropske lige uz našu podršku i povećajte svoje šanse za dobitak!

Kako? Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD, a onda…

Ostanite na istoj adresi, jer vas čeka vrhunska ponuda za kladjenje. Evo i nekih predloga:

Everton – Fulam, kec 2.10

Ren – Rems, kec 2.30

Atletiko Bilbao Real Sosijedad, kec 2.30

Štutgart – Borusija Dortmund, dvojka 2.05

Napoli – Verona, kec 1.50

Dakle, uz Meridian vam je sve na dohvat ruke, a osim vrhunske ponude uvek dobijete u neke korisne savete.

Ovo je definitivno pet utakmica koje ne smete propustiti, a uz malo sreće – dobitak je vaš! I to nije sve – u standardnoj ponudi na mečevima TOP LIGA od sada se nalaze i sledeće igre: autogol, crveni karton i penal, gol iz penala, penal u prvom poluvremenu, penal na meču i glavni sudija gleda VAR.

Definitivno najveća ponuda – u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tuhel jasan: Ta priča je završena

Aktuelni trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da neće da se predomisli i istakao da će sigurno da...

POVEZANE OBJAVE