BUNDESLIGA: Bajern imao mnogo sreće, Borusiji opet problem nadoknada! (VIDEO)

Fudbaleri Bajerna iz Minhena, odigrali su 1:1 protiv Hofenhajma u 28. kolu Bundeslige.

Bavarci su dominirali u prvom poluvremenu. Šutirali su osam puta naspram nijednog udarca u okvir igrača iz Zinshajma.

Jedini gol u tom delu igre postigao je Benžamen Pavar u 17. minutu. Od tada nije bilo uzbuđenja sve do 71. minuta kada je Kramarić izjednačio.

Pavar je postigao i drugi gol u 73. minutu ali mu je poništen zbog ofsajda. Bajern posle toga nije uspeo da pobedi iako je uporno pokušavao.

Fudbaleri Borusije Dortmund, nisu iskoristili remi najvećeg konkurenta za titulu. Oni su u gostima odigrali 3:3 protiv davljenika Štutgarta koji je od 39. minuta igrao sa igračem manje.

Milioneri su sredinom prvog poluvremena stekli višak od 2:0. Prvo je u 26. minutu pogodio Sebastijan Aler. Potom je u 33. Donijel Malen povisio vođstvo.

Štutgart je u 39. minutu ostao bez Mavropanosa koji je četiri minuta ranije već dobio žuti karton. U nastavku je Girasi smanjio u 52. minutu ali je gol poništen zbog ofsajda. Tako promašena prilika Gerera od minut ranije ostaje nekažnjena.

Kulibali je uspeo da smanji u 78. minutu. Potom su uspeli da izjednače u 84. minutu sa igračem manje kada je precizan bio Vagnoman posle kornera.

To nije bilo sve jer je Borusija u nadoknadi postigla gol za pobedu. Reina je iskoristio situaciju i pri samom kraju meča postigao novi vodeći gol.

Ubrzo je Silas utišao sve nade da mogu do prvog mesta postigavši gol za senzacionalnih 3:3. Bajern je ostao prvi dok je Štutgart na dva boda od bezbedne zone.

Rezultati:

Keln – Majnc 1:1 (0:1)

Lajpcig – Augzburg 3:2 (3:1)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE