Argentinac uništio Real sa četiri gola! (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida neprijatno su iznenadili u 31. kolu španske La lige, pošto su poraženi sa 4-2 na gostovanju Đironi.

Apsolutni junak celokupne fudbalske večeri je 24-godišnji Argentinac Tati Kasteljanos, koji je postigao sva četiri gola za domaćina, po dva u oba poluvremena.

Već u 12. minutu je doveo tim do prednosti, kada je pogodio glavom posle kratkog centaršuta sa leve strane Migel Gutijereza.

Prednost je duplirao 12 minuta kasnije kada se najbolje snašao posle duge lopte koju mu je uputio Arnau Martinez.

Vinisijus Žunior je golom glavom posle lopte koju je dobio od Asensija u 34. minutu nagovestio neizvestan susret, ali je odmah nakon povratka na teren ponovo stupio na scenu Kasteljanos i otklonio sve dileme.

Tek što je igra krenula sa centra, Jan Kouto je sa desne strane uputio loptu pred gol, gde je ponovo bio neumoljivi Argentinac i povisio na 3-1!

Posle dva gola nogom, upisao je i drugi glavom kada je bio na pravom mestu posle centaršuta sa desne strane i maestralno reagovao za 4-1.

Do kraja je Vinisijus upisao i asistenciju, ali samo za utešni gol Lukasa, koji je postavio konačan rezultat u 85. minutu.

Real beži 5 bodova na drugoj poziciji gradskom rivalu Atletiku, koji će imati priliku da mu se dodatno približi sutra na svom Vanda Metropolitanu protiv Majorke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko čudo nastavlja prodor na WTA listi: 14-godišnja teniserka dogurala do novog polufinala!

Veliku pažnju teniske javnosti prošle godine je privukla Luna Vujović, koja je na dominantan način trijumfovala na Evropskom prvenstvu...

POVEZANE OBJAVE