GOSTUJE REAL: Obradović posle tuče i 2:0 ima poruku pred treći meč

Košarkaši Partizana dočekuju sutra Real Madrid u trećem susretu plej – ofa Evrolige.

Crno – belima treba još jedan trijumf za plasman na završni turnir u Kaunas.

Ovu seriju do sada obeležila je tuča igrača na kraju druge utakmice kada je Partizan vodio 95:80. Nakon nje je Evroliga izrekla disciplinske sankcije.

Pre trećeg meča, oglasio se u izjavi za klupski sajt trener Partizana Željko Obradović:

Znamo da treba da pobedimo još jednu utakmicu i da obezbedimo fajnal-for. Moja velika želja je da navijači naprave atmosferu kakvu su i inače cele godine i da sve protekne fer i sportski. Želim da sve protekne kako treba i da se Real Madrid oseća prijatno ovde, svi članovi kluba i neki njihovi navijači. Dante Egzum je odradio trening i nije imao ništa povređeno, imao je problem sa tetivom prsta, ali se ne oseća loše i mislim da će sutra biti u timu i pomoći će nam koliko god može, rekao je on.

O utakmici je govorio i plejmejker Jam Madar:

Svaka utakmica je važna, znamo da je ovo važno za nas. Hoćemo da uradimo dobar posao protiv Real Madrida. Neki od nas će morati da iskorače u odsustvu Pantera i Lesora. Znamo da će biti teška utakmica, pokušaće da dođu do pobede. Svi znaju šta znači sledeći meč za navijače Partizana i pokušaćemo sve najbolje da dobijemo utakmicu, – istakao je Izraelac u redovima Partizana.

Treća utakmica između Partizana i Reala na programu je sutra od 20:30 u Štark Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAJU SEZONU IZ SNOVA: Radnički nadomak Evrope, imaju i igrača kola!

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog u 3. kolu plej-ofa pobedili su Lučansku Mladost sa 3:2. U susretu vrlo bitnom za poziciju broj...

POVEZANE OBJAVE