Rajković čuvao pobedu Majorke sve do poslednjeg momenta, Realov dželat nastavio teror i protiv Sevilje! (VIDEO)

Fudbaleri Majorke ostali su bez pobede na svom stadionu protiv Atletik Bilbaa kada je već isteklo predviđeno zaustavno vreme. Na kraju je utakmica završena rezultatom 1-1.

Poveo je domaćin u 58. minutu golom igrača iz Južne Koreje Kang-In Lija, a potom je srpski golman Predrag Rajković nastavio da čuva svoj gol i prednost ekipe sve do isteka zaustavnog vremena. Međutim, to nije značilo i kraj utakmice.

U samom finišu je neko od igrača Majorke napucan u ruku u svom šesnaestercu, pa je dosuđen penal za Bilbao. Iako je srpski čuvar mreže poznat kao specijalista za odbranu šuteva sa bele tačke, Injaki Vilijams je ovog puta bio uspešniji i uspeo da donese izjednačenje.

Atletik je na sedmom mestu tabele sa 47 bodova, dva manje od Betisa koji je na mestu koje vodi u Evropu, pa je tako tim iz Bilbaa propustio veliku priliku. Majorka je sada na 12. mestu sa 41 osvojenim bodom.

Đirona je, psole pobede nad Real Madridom, vezala još jednu veliku pobedu savladavši Sevilju na Ramon Sančez Pishuanu sa 2-0.

Huanpe je doveo goste do prednosti u 23. minutu posle centaršuta iz kornera Rodriga Rikelmea.

Mladi Rikelme je odigrao važnu ulogu i kod drugog pogotka, kada je sjajnim šutem prodrmao stativu, ali je u nastavku akcije svoj niz golova nastavio Tati Kasteljanos, koji je tako u 55. minutu postavio konačan rezultat.

Argentinac je tako postigao i peti gol na poslednje dve utakmice, nakon što je četiri puta tresao mrežu Kraljevskog kluba u prethodnom kolu.

Đirona je sada na odličnom osmom mestu tabele La lige sa 44 boda, pet manje od Betisa koji je u zoni koja vodi u evropska takmičenja. Sevilja sa 3 boda manje od današnjeg rivala zauzima 11. poziciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE