LUDI SPORTSKI VIKEND: U Evropi će “goreti” od superzanimljivog fudbala, a u Meridianu od sjajnih kvota!

Meridianova sjajna ponuda kvota za najveće derbije Evrope!

Još samo nekoliko nedelja je ostalo do raspleta takmičenja u najjačim ligama Evrope. Uzbuđenje zaista ne može da bude veće.

Po starom dobrom običaju, kladionica Meridian se potrudila da vam i ovoga puta donese posebnu ponudu kvota!

Pre svega toga, treba da se registrujete na sajtu meridianbet.rs, verifikujete svoj nalog i odmah preuzmete 1.000 dinara SPORT BONUSA za pobednički tiket.

Kao što smo već rekli, ogroman broj zanimljivih utakmica je pred nama, pa da ne dužimo:

MILAN – LACIO, kec 2.05

Subota 15.00

Jedan od dva velika derbija u Italiji ove subote koji će direktno rešavati ko će u Ligu šampiona iz Serije A naredne sezone. Samo na konto domaćeg terena, blaga prednost Milanu za čiju pobedu su bukmejkeri Meridiana spremili kvotu – 2.05!

ROMA – INTER dvojka, 2.50

Subota 18.00

Umorna četa Žozea Murinja ne može da izdrži takmičenje na dva fronta. Dokaz za to je i remi sa Moncom u prethodnom kolu dok je Inter u ozbiljnom uzletu forme dokazanom i razmontiranjem Verone. Shodno tome su bukemejkeri Meridiana spremili sjajnih 2.50 na pobedu Intera.

VERDER – BAJERN MINHEN, dvojka 1.35

Subota 18.30

Pod ogromnom lupom je četa Tomasa Tuhela koja se vratila na čelo Bundeslige samo zahvaljujući kiksu Borusije Dortmund. Ako planiraju da odbrane titulu pobeda u Bremenu je pod moranje, pa ako verujete u Bajern, bukmejkeri Meridiana su vam spremili sjajnu kvotu – 1.35!

NJUKASL – ARSENAL, kec 2.50

Nedelja 17.00

Borba drugog i trećeg tima na tabeli Premijer lige koje razdvaja čak 13 bodova. Međutim, bez obzira na to što je tolika razlika, Njukasl je za mrvicu veći favorit. I to samo iz razloga bolje forme i činjenice da je Arsenal nedavno praktično prosuo najbolju priliku za titulu. Zato su bukmejkeri Meridiana spremili kvotu – 2.50 na trijumf “Svraka”.

OLIMPIJAKOS – PANATINAIKOS, dvojka 2.00

Nedelja 19.00

Goreće cela Atina u nedelju! Jedan od najvećih tamošnjih derbija će direktno odlučivati o titulu. Bez obzira na to što je Olimpijakos ispao iz te priče mogao bi Panatinaikos da znatno odalji od iste. Zato će u AEK-u pažljivo motriti na rezultat ovog meča.  I zato ako pitate bukmejkere Meridiana, kvota na pobedu gostiju je sjajnih – 2.00!

Dakle, kvote su tu, na vama je samo da ih iskoristite i da u Meridianu dođete do neverovatnog dobitka!

Ne zaboravite takođe da možete u najboljoj kladionici na Balkanu da se kladite na sve najjače lige Evrope uz POSEBAN BONUS i ponudu.

Ne časite ni časa, trk u Meridian po vaš pobednički tiket!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE