VAŽNA POBEDA U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA: Inter slavio u derbiju protiv bivšeg trenera! (VIDEO)

Fudbaleri milanskog Intera zabeležili su veoma važnu pobedu u derbiju 34. kola Serije A, pošto su u Rimu slavili protiv Rome sa 2-0.

Na taj način se Inter odlepio na pet bodova prednosti u odnosu na današnjeg rivala, i ponovo prestigao Milan koji je danas takođe slavio u milansko-rimskom okršaju, kome sada beži 2 boda i zauzima 4. mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Nerazuri su poveli protiv tima svog bivšeg trenera Žozea Murinja u 33. minutu, posle lepe akcije u tri poteza. Sve je poteklo od Brozovića, koji je dubinskom loptom proigrao Damfrisa, a ovaj ubacio na peterac. Tamo do lopte zamalo nije došao Lukaku, ali je na pravom mestu bio Federiko Dimarko da je pokupi i sprovede umrežu za prednost od 1-0.

Nakon velike greške Rodžera Ibanjeza, na 2-0 je povisio Romelu Lukaku u 74. minutu, što je bio i konačan rezultat. Brazilac je praktično dodao loptu Lautaru Martinezu, koji ju je prosledio do Belgijanca, koji ne prašta ovakve propuste.

Vučica je sada na sedmom mestu, koje ne vodi ni u jedno evropsko takmičenje. Ima isti broj bodova kao Atalanta na mestu iznad, ali i utakmicu manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE