KAO DA JE NOVO FINALE: Lazetić najavio utakmicu TSC-a i Radničkog

Fudbaleri TSC-a gostuju u četvrtom kolu plej – ofa Radničkom u Kragujevcu.

Izabranici Žarka Lazetića su u prošlom kolu izgubili od Partizana ali i dalje imaju šanse za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pred utakmicu se oglasio i pomenuti trener ekipe iz Bačke Topole.

Prvi bih želeo svima u klubu, igračima, upravi, kao i navijačima, da čestitam što smo definitivno za sledeću sezonu izborili plasman u Evropu. Mislim da je to ogromna stvar da TSC drugi put u svojoj istoriji igra neko od evropskih takmičenja. To je veliki uspeh i možda tome u prethodnom periodu nismo posvetili dovoljno pažnje, jer su igrači svojim rezultatima na terenu pokazali kako su nam svima porasle ambicije i standardi, te se ovaj uspeh možda olako shvata. Međutim, klub kao što je TSC mora da ima taj kontinuitet u uspesima i igri u Evropi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti, rekao je on na konferenciji za medije.

Potom je dodao o samoj utakmici:

I prošli put kada smo se susretali rekao sam mnogo lepih stvari o Radničkom iz Kragujevca i drago mi je da su ušli u plej-of. Oni su jako kvalitetan tim, videli smo da Vojvodina nije uspela da ih pobedi, da su postigli uspeh u Novom Pazaru, tako da nas sigurno čeka meč kao da je novo finale. Naši momci iz TSC igraju dobro od početka sezone i ništa nećemo menjati u našem pristupu. Dobro je da sve držimo u našim rukama, čeka nas veliki posao, za ovo smo trenirali i želeli smo da dođemo u ovu poziciju na kojoj smo sada i učinićemo sve što je u našoj moći da istrajemo u našem cilju koji smo sebi postavili, zaključio je Lazetić.

Utakmica Radničkog 1923 i TSC-a igra se sutra od 16 sati na stadionu “Čika Dača”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE