NOVI BISER CRVENO – BELIH: Gol mi je jedan od snova uz debi za prvi tim Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Voždovac sa 2:0.

Crveno – beli su već na startu plej – ofa obezbedili titulu protiv TSC-a.

Strelac jednog od golova na Krovu bio je mladi Zvezdin napadač Jovan Mijatović (18). To mu je bio prvi seniorski pogodak za klub iz Ljutice Bogdana.

Time je zauzeo 10. mesto na listi najmlađih strelaca.

Srećan sam zbog gola, s obzirom na to da mi je jedan od snova, uz debi za prvi tim Crvene zvezde, bio i taj da pogodim za voljeni klub. Gol bih posvetio svim nastradalima u tragedijama koje su pogodile Srbiju prethodne nedelje. Podatak da sam ušao u istoriju me dodatno motiviše da nastavim vredno da radim i da se borim za još prilika. Do kraja sezone nam je ostalo nekoliko utakmica, važno je da budemo pravi i osvojimo duplu krunu, treću u nizu, čime bi postali jedna od najuspešnijih generacija u istoriji kluba. Svi to želimo, ali cilj je i da u prvenstvu pobedimo svaku utakmicu do kraja. Već prva naredna je protiv Vojvodine u subotu, tako da bih pozvao navijače da dođu, a mi ćemo dati sve od sebe da ih još jednom obradujemo, rekao je on za klupski sajt.

Zvezdu u subotu od 18:30 očekuje na stadionu “Rajko Mitić” duel sa Vojvodinom.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE