IVANOVIĆ APOSTROFIRAO GRINA: Budućnost je ozbiljan klub koji ima svoje ambicije i želje

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet počinju polufinalnu seriju ABA lige na svom parketu protiv Budućnosti.

Oba tima su bez poraza stigla do ove faze takmičenja protiv Mege, odnosno Zadra.

Očekivanja od meča izneo je strateg crveno – belih Duško Ivanović:

Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno, i pre toga ekipa je selektirana i ima kvalitet iza međunarodna takmičenja poput Evrokupa, a sa pojačanjima koja su stigla i za nivo više. Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale. Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u poslednje vreme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, verujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobede. Podrška nam mnogo znači ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedelju uveče kako bi otvorili ovu seriju kako želimo, rekao je on prenosi klupski sajt.

Ognjen Dobrić je pozvao navijače da dođu u što većem broju:

Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, izuzetno dobar tim, koji je igrao dobro tokom sezone, a sada još bolje. Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna je i neka nova energija što je slučaj uvek kada dođe do nekih promena u ovom slučaju trenera. Ovo su kratke serije i moramo jako, čvrsto i odgovorno da uđemo u prvu utakmicu. Nadam se i pozivam naše navijače da dođu i da nas podrže, uvek su prepoznavali važne trenutke , a ovaj je jedan od takvih, istakao je Zvezdin košarkaš.

Meč Crvene zvezde Meridianbet i Budućnosti igra se sutra od 19:30 u hali “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIV TRIJUMF: Nestvarni Roberts, FMP stotkom zakazao polufinale sa Zvezdom

Košarkaši FMP-a plasirali su se u završnicu košarkaške Superlige Srbije. I u drugom meču razigravnanja savladali su Borac iz...

POVEZANE OBJAVE