Milojević govorio o pobedi nad Vojvodinom i predstojećem okršaju protiv TSC-a u Kupu

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su rekordni niz pobeda, i to golom u četvrtom minutu zaustavnog vremena protiv Vojvodine, u 5. kolu plejofa Superlige.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević.

Svaka čast momcima, jer su pokazali karakter i to da i dalje jurimo gol. Sami smo uveli utakmicu u neizvesnost jer smo bili komotniji u odbrani i nedovoljno efikasni u poslednjoj trećini, s obzirom na veliki broj prilika, a kada ih ne iskoristite, onda vas kazne. Ipak, uz svu muku smo došli do tri boda, postigli lep gol koji nam daje smernice za kup u smislu toga ko je raspoložen i na nivou, rezimirao je trener Zvezde.

Već u sredu sledi veliki izazov, kada će u polufinalu Kupa gostovati TSC-u, koji ima najveće izglede da zauzme mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 To je sad najbitnija utakmica za nas, jer polufinale otvara finale, a ona se pobeđuju. Sistem takmičenja je takav da se igra jedna utakmica, a čeka nas duel sa dobrom i motivisanom ekipom, koja takođe želi da osvoji trofej. Neće biti lako, ali ako ispravimo stvari od večeras, i budemo dobri, možemo da prođemo dalje, smatra Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE