ŠPANIJA: Real “dobio krila” nakon pobede nad Partizanom i demolirao osvajača Evrokupa, dvocifreni Srbi ostali bez pobede (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala nastavljaju sa ubedljivim partijama nakon prolaska na F4 Evrolige pobedom sa 3-2 u seriji protiv Partizana.

Posle Valensije, bili su više nego ubedljivi na gostovanju protiv osvajača Evrokupa, a samim tim i novog evroligaša Gran Kanarije sa 95-67.

Ponovo se istakao Geršon Jabusele, koji će zbog kazne usled nasilničkog ponašanja u drugoj utakmici protiv Partizana propustiti i utakmice F4 u Kaunasu. Francuski centar je upisao 17 poena i 9 skokova, tako ostavši na korak do dabl-dabl učinka.

Efikasniji od njega bili su njegov zemljak Fabijen Kozer sa 19 poena, uz po 5 skokova i asistencija, kao i Mario Hezonja sa 18 poena.

U Granki je Ej Džej Sloter sakupio 16 (po 2 skoka i asistencije), a Nikolas Brusino 12 (2 skoka, asistencija) poena.

Breoganu je za pola koša izmakla pobeda na domaćem terenu protiv Manrese, koja je slavila sa 82-81.

Tako nisu pobedom krunisane dobre partije srpskih bekova Nemanje Nenadića i Stefana Momirova. Nenadić je zabeležio 11 poena, 3 uhvaćene lopte i jednu asistenciju, a Momirov 12 poena, uz 2 skoka i 3 završna dodavanja, ali je promašio oba slobodna bacanja u završnici pri vođstvu svog tima sa 81-80.

U tim se vratio i Marko Luković, koji je uknjižio 6 poena i 3 skoka, dok je Nikola Tanasković sakupio 4 poena. Najviše se u timu Breogana ipak istakao Hep sa dabl-dablom od 15 poena i 12 skokova.

U Manresi je Geben zabeležio dabl-dabl sa 16 poena i 13 skokova, dok je Harding imao 12 poena, 4 skoka i 2 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Real: Trener Zvezde otkrio ko sigurno neće igrati u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 32. kola Evrolige gostuju ekipi Reala iz Madrida. Duel dva tima na programu...

POVEZANE OBJAVE