MILOJEVIĆ PRED KUP: Treća dupla kruna u nizu je veliki motiv

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju sutra TSC-u u polufinalu Kupa Srbije.

Branilac titule je već osvojio trofej u prvenstvu i sada juri treću uzastopnu duplu krunu.

Ekipa iz Bačke Topole nadomak je da se plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona kroz šampionat.

Pre meča, o očekivanjima je govorio strateg crveno – belih Miloš Milojević:

Očekujem dobar fudbal i otvorenu igru obe ekipe, uz želju da ponovimo našu partiju iz prethodnog meča i pobedimo, jer je upravo prolaz dalje najbitniji. Spremamo se i radimo kao da je to osnovni cilj. Većina igrača je spremna za meč, imamo malih problema sa virusom, ali ništa strašno. Svakako da je prednost za rivala što se igra u Bačkoj Topoli, jer svako voli da bude domaćin i znamo i nama koliko prija podrška navijača, i koliko bi ih bilo u većem broju na Marakani, nego što je to moguće da bude u gostima. Imaju prednost, ali moramo da se oslonimo na svoju igru. Znamo da će navijači doći i podržati nas. Verujem u to što radimo i u prolaz dalje, rekao je on u izjavi za klupski sajt.

Govorio je i o mogućnosti da se osvoji treća dupla kruna u nizu:

Veliki motiv, takva prilika se ne pruža često, a ova generacija je mnogo uradila za klub i sad mora da se pronađe i energija i motivacija i želja, te da se uloži poslednji atom snage i dođe do cilja. Time, aktuelna generacija bi se svrstala u sam krem istorije Crvene zvezde. Ipak, ne treba se opterećivati rekordima, već ići korak po korak. Želimo da odigramo dobro i prođemo, pa ćemo da vidimo dalje šta i kako, zaključuje Milojević.

Meč u Bačkoj Topoli na porgramu je sutra od 18:30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE