SPECIJALNI GOST U NOVOM SADU: Legendarni Italijan gledao polufinale Voše i Čuke!

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog u ovim trenucima igraju nov meč polufinala Kupa Srbije nakon jučerašnjeg koji je prekinut.

Gost Novosađana bio je proslavljeni italijanski reprezentativac Marko Di Vajo u okviru saradnje tog kluba sa Bolonjom.

Želim da se zahvalim predsedniku Vojvodine Dragoljubu Zbiljiću na gostoprimstvu u poslednja dva dana. Razgovarali smo o našoj saradnji u okviru akademija i prvog tima Vojvodine i Bolonje. Takođe, ovom prilikom želim i da istaknem koliko je za nas važno i što nas vezuje ime Siniše Mihajlovića, koji je bio deo oba kluba. Naš cilj je da napredujemo zajedno, u međusobnoj saradnji u svim sferama fudbalskog posla, u skautingu, i na tržištu, da delimo iskustva i znanja i da sve bude na obostrano zadovoljstvo. Ovo nije naš prvi susret, s obzirom na to da je predsednik Vojvodine već boravio kod nas u januaru u Bolonji i mi smo sada došli da pogledamo jednu važnu utakmicu i da nastavimo da radimo na unapređenju naše saradnje, preneo je njegovu izjavu sajt novosadskog kluba.

Marko Di Vajo Foto: VK Vojvodina

On je potom dodao:

Izuzetno smo zadovoljni onim što smo videli i mislimo da možemo mnogo da pomognemo Vojvodini da dodatno unapredi infrastrukturu, baš kao što smo i mi u Bolonji učinili dolaskom našeg aktuelnog predsednika i to je jedna od stvari u kojoj ćemo sarađivati. Naravno da pratimo mlade igrače Vojvodine, ali ova poseta nema veze sa tim, već kao što sam rekao, da poboljšamo i unapredimo našu saradnju. Znamo da je Vojvodina rasadnik talenata i kakvi su sve igrači ponikli u njenoj akademiji i svakako da smo i zbog toga srećni što imamo priliku da imamo kontakte sa ovakvim klubom, zaključuje Di Vajo.

Pobednik meča Vojvodine i Čukaričkog igraće protiv Crvene zvezde za trofej. Di Vajo je 14 puta igrao za Italiju a imao je bogatu igračku karijeru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović potvrdio: Željko ostaje u Partizanu!

Na konferenciji za medije u "Kraun plazi" potvrđeno je predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je istakao da Željko...

POVEZANE OBJAVE