BIO NA KORAK OD TITULE: Ilić nezadovoljan suđenjem posle derbija protiv Ludogoreca

Fudbaleri bugarskog CSKA iz Sofije odigrali su 2:2 sa Ludogorecom u susretu 32. kola šampionata te zemlje.

Izabranici Saše Ilića su tako direktnom konkurentu pružili šansu da nastavi dominaciju u tamošnjem fudbalu i osvoji titulu.

Srpski stručnjak oglasio se nakon utakmice:

Izuzetno sam zadovoljan kako je moj tim igrao. Volim kada su agresivni ovako kakvi su bili danas i moje skromno mišljenje je da smo bili bolji od Ludogoreca. I oni i mi sada imamo tri meča do kraja i daćemo sve da pobedimo u sva tri i da čekamo kiks Ludogoreca. Emotivan sam po prirodi i tako pratim utakmice, ali neke stvari mi nisu jasne – na primer, kako smo u meču ovolike važnosti mi dobili tri žuta kartona u prvih 20 minuta? Gledam da uvek budem realan. Da, bila je situacija gde je VAR morao da proverava penal za njih, ali je morao da proverava i kod dve situacije za nas. VAR mora da se bolje pokaže u tim momentima. Ludogorec je odlična ekipa, sa odličnim trenerom, vole da kontrolišu loptu, a naš odgovor na to bila je agresivna igra. U takvom odnosu trojica mojih igrača su dobila žute kartone i to ih je kasnije limitiralo, morali su da budu oprezniji i manje agresivni. Prezadovoljan sam kako smo odigrali tri utakmice sa njima ove sezone međutim činjenica je da smo sada uzeli samo bod, a ovo nam je bila praktično jedina šansa da ih prestignemo – u direktnom duelu, rekao je on.

CSKA igra sledeći meč protiv njegovog imenjaka CSKA 1948.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid je „preživeo“ Mančester siti, da li može i Bajern?

Kladi se na Ligu šampiona! Fudbalski spektakl, kakav samo može Liga šampiona doneti, je pred nama! Prethodnih nedelja imali smo priliku...

POVEZANE OBJAVE