NA VIMBLDONU BAŠ NEMAJU SREĆE: Nadala menja ruski teniser!

Jedan od najboljih tenisera ikada Rafael Nadal nedavno je obelodanio da je ova godina za njega gotova, nakon povrede na Australijan openu.

Sve je pokušao Bik sa Majorke da bi zaigrao na svom omiljenom turniru Rolan Garosu, koji je osvajao čak 14 puta, ali nije uspeo.

Između pariskog gren slema i Vimbldona veoma je malo prostora, pa je već pooznato i ko će Španca zameniti u glavnom žrebu u Londonu.

Pomalo apsurdno za organizatore trećeg gren slema, to će biti ruski teniser Roman Safiuljin, 98. teniser sveta. Tako će Vimbldon ostati bez jednog svog šampiona, a istovremeno će glavni žreb dobiti teniser iz zemlje čijim teniserima je prošle godine bio zabranjen nastup.

Podsetimo, na prošlogodišnjem Vimbldonu je zbog ukrajinske krize bio onemogućen nastup ruskim i beloruskim teniserima, što je bilo protivno pravilima ATP-ja, pa se iz tog razloga nisu ni dobijali bodovi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE