ĐOKOVIĆ ILI ALKARAZ: Nadal izneo mišljenje o glavnom favoritu na Rolan Garosu

Rafael Nadal neće biti u prilici da brani titulu na Rolan Garosu, pošto nije uspeo da se oporavi od povrede koju je zadobio na Australijan Openu.

Na konferenciji koju je nedavno održao popularni Bik sa Majorke je istakao i da će najverovatnije sledeće godine završiti tenisku karijeru.

Nakon Nadalovog povlačenja sa turnira, za upražnjeno mesto na tronu kao glavni favoriti figuriraju njegov daleko mlađi zemljak Karlos Alkaraz i dvostruki šampion Novak Đoković.

Rafin dugogodišnji trener i stric Toni Nadal je u izjavi za “Sport Klub” govorio o šansama ove dvojice za podizanje pehara na drugom gren slemu sezone, koji počinje sutra.

Po mom mišljenju, dvojica prvih favorita su Đoković i Alkaraz. U ovom trenutku se čini da je Alkaraz u boljoj formi od Đokovića, ali Đoković je veliki šampion – ako je (fizički) dobro, teško ga je pobediti. Alkaraz ima svoje prednosti, takođe. Ima četvorica-petorica igrača koji mogu da podignu trofej, ali da moram da stavim novac na nekoga, to bi bili Alkaraz i Đoković, nije ostavio dilemu Toni Nadal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE