RASULO U TORONTU: Italijani se mrze, povezuje ih samo jedna stvar

Mnogo pompe je izazvao odlazak kapitena napolija Lorenca insinjea u MLS, u ekipu Toronta.

On je potpisao petogodišnji ugovor po kojem zarađuje 7,5 miliona dolara godišnje po čemu je drugi najplaćeniji igrač lige iza Đerdana Šaćirija.

Posle njega stigao je drugi italijanski reprezentativac Federiko Bernadeski i očekivalo se da će Toronto na krilima njih dvojice biti konkurentan u borbi za vrh.

Međutim, desilo se suprotno. Kanađani su poslednji na tabeli, a atmosfera u ekipi ne može biti na nižim granama.

Dvojica Italijana su jako lošim odnosima, a Bernadeski je sklonjen iz ekipe posle izjava na račun trenera Boba Bredlija i Lorenca Insinjea.

Tim igra bez ikakve ideje i bez igrača koji znaju da dodaju loptu, rekao je Bernadeski.

Bernadeski je još pre mesec dana odbio da trenira kada je odlučeno da će kapiten biti Insinje, pošto su povređeni bili Osorio i Majkl Bredli (inače sin trenera ekipe).

Ono što ujedinjuje dva Italijana je da su obojica u lošim dnosima sa trenerom Bobom Bredlijem, a pred početak sezone Insinje je ucenjivao klub da neće da se vrati ukoliko Bredli ostane trener.

Na kraju svega jasno je da će u letnjem prelaznom roku biti promena u ekipi pošto je jasno da na ovaj način Toronto ne može da funkcioniše. Videćemo da li će se Italijani vraćati u Evropu, s obzirom da imaju veoma jake ugovore koje teško mogu da dobiju bilo gde drugo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE