KAPITEN PARTIZANA PROSLAVIO JUBILEJ: Treba da postoji nezadovoljstvo, niko ne oseća više krivicu od nas!

Fudaleri Partizana pobedom protiv Voždovca završili su takmičenje u Superligi Srbije.

Crno – beli su završili kao četvrtoplasirani i igraće kvalifikacije za Ligu konferencija. U Kupu ih je eliminisao Radnički iz Sremske Mitrovice.

Na meču kapitn Slobodan Urošević odigrao je 200-ti susret u crno – belom dresu.

On je za klupski sajt komentarisao da su pre njega članovi kluba 200 Vladimir Stojković, Miroslav Vulićević i Milan Smiljanić:

Sve same legende! Znamo koliko su dali ovom klubu i koliko su bili tu. Skoro šest godina sam ovde, dugo sam tu, a „potrefilo“ se da baš danas bude 200. utakmica, kada je i poslednja u prvenstvu. Nadam se da će ih biti još, rekao je Urošević.

Potom se osvrnuo i na proteklu takmičarsku godinu:

Kada počinje sezona – zna se koji su nam ciljevi, koje su nam ambicije. Možda početak i nije bio loš, jer smo krenuli dobro u prvoj utakmici, ali onda smo napravili kiks. Bilo je turbulentno – napravimo rezultat, pa „prospemo“ i tako u krug. U drugom delu sezone smo dosta toga „uprskali“, ali nikome ne može da bude teže nego nama. Mi nosimo ovaj dres! Treba da postoji nezadovoljstvo, ali niko ne oseća više krivicu od nas.Pad forme nam je došao u najgorem trenutku. Kada smo počeli da dižemo formu, nismo imali mogućnost više da popravimo bilo šta. Partizanov grb je težak, ali isto tako je i lep. Da bi igrao u Partizanu, moraš da naučiš da se boriš sa tim pritiskom, zaključio je Urošević.

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE