Odbojkašice spremne za Ligu nacija, novom selektoru jasno zašto je Srbija toliko uspešna!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će u sredu zvanično početi novu sezonu duelom sa Sjedinjenim Američkim Državama u Ligi nacija. Selektor ekipe,  Đovani Gvideti če debitovati na klupi našeg tima.

Naravno da sam uzbuđen. Ponosan sam što počinjem ovu novu avanturu. Dopada mi se atmosfera, zadovoljan sam stavom tima. Razumem zašto su devojke toliko uspešne, reč je o timu koji na svakom treningu daje maksimum, zadovoljstvo mi je raditi sa njima , poručio je Gvideti i dodao:

– Vreme je za takmičenje. Ne treba previše da razmišljamo o našim rivalima, jer za neke nemamo mnogo informacija još. Potrebno je pre svega da ja upoznam devojke, da ih razumem i da one razumeju moj sistem i šta ja očekujem. Na početku smo, svaki dan će biti novi izazov.

Srpske odbojkašice će igrati u sredu od 16 časova protiv Amerikanki, koje su došle u kombinovanom sastavu.

Nikada za ovih 20 godina nisam sreo slab tim Sjedinjenih Država. Oni su uvek jaki, takmiče se, dobro su vođeni, organizovani. Neće bit lak start. Nadam se da će i njima biti teško. Treba da igramo slobodno, bez pritiska i da uživamo , dodao je Gvideti.

Srbija će drugu utkmicu u Antaliji odigrati u četvrtak protiv Turske od 19 časova. Duel sa Poljskom zakazan je za subotu od 13 časova, a meč protiv Kanade na programu je u nedelju od 16 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan počeo meč protestom, Olajinka sa dva gola obradovao “Delije” (VIDEO)

Večiti derbi u okviru Kupa Srbije je u prvom poluvremenu pripao Crvenoj zvezdi. Crveno-beli vode 2:0, a oba gola je...

POVEZANE OBJAVE