Zverev o finalu Đoković- Rud: Evo na koga se ne bi kladio

U finalu Rolan Garosa će se sastati Novak Đoković i Kasper Rud, a nemački teniser Aleksandar Zverev je u polufinalu poražen upravo od Norvežanina.

-Kasper je u finalu sa razlogom – ističe Nemac posle poraza sa 6:3, 6:4, 6:0.- A ako je već u finalu, sigurno je da ima šanse za titulu, jer je dobar teniser. Da li je Novak favorit? Naravno, nema ni najmanje dileme. Zna kako se pobeđuje u ovakvim situacijama, ali i Kasper igra odličan tenis. Međutim, ako bih se kladio, mislim da ne bih mnogo novca stavio na Ruda. Da li ima šanse? Da, ima ih. Igra neverovatno i zaslužuje da bude u finalu, smatra Zverev i dodaje:

-Ovo je idealan scenario za Kaspera. Jeste Novak jedan od najboljih na svetu, ali kada si na vratima istorije, raste pritisak. Setite se finala Ju-Es opena 2021, protiv Medvedeva. Osećao je ogroman pritisak “podsetio je Zverev na Đokovićev poraz u meču u kome se borio za Gren slem, četvrtu veliku titulu u istoj sezoni, kaže Nemac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEOČEKIVANO: Mladi košarkaš koji umalo nije uništio sezonu Partizanu napustio prestižni koledž

Jedan od najtalentovanijih centara na svetu Zvonimir Ivišić prošleg leta se, nakon odlične sezone u Studentskom centru, odlučio na...

POVEZANE OBJAVE