Vojvodina osvojila tripletu: I trofej u Kupu ide u Novi Sad

Ekipa Vojvodine krunisala je sjajnu sezonu osvajanjem tripl krune, pošto je osvojila i Kup Srbije.

Pančevački Dinamo slavio je u drugom susretu rezultatom 31:30, ali je zbog pobede od šest golova razlike u prvom susretu 28:22 Vojvodina posle ARKUS lige i EHF Kupa osvojila i titulu namenjenu pobedniku Kupa Rukometnog saveza Srbije.

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije, Toni Đerona, prisustvovao je susretu u Pančevu i izneo kratku analizu utakmice.

Bilo je jako zanimljivo gledati obe utakmice uživo, jer nekada ne možete da steknete pravi utisak posmatrajući utakmicu preko TV-a. Čestitke Vojvodini na izuzetnoj sezoni, ali i ekipi Dinama na borbedosti i pobedi kod kuće. Najvažnije je što sve više ekipa pritiska Vojvodinu, kako u prvenstvu, tako i u Kupa, što su mladi igrali dovoljno hrabri da daju svoj maksimum protiv najboljih šta je pozitivno za srpski rukomet, rekao je Đerona.

Levo krilo Vojvodine, Bojan Rađenović, proglašen je za najboljeg igrača Kupa prof. dr Branislav Pokrajac, dok je trofej najsupešnijoj ekipi dodelila supruga legendardnog Branislava Pokrajca, gospođa Neda Pokrajac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Korak bliže tituli: Rutinska pobeda Arsenala (VIDEO)

U utakmici 35. kola Premijer lige odigranoj na Emirejtsu, fudbaleri Arsenala savladali su Bornmut rezultatom 3:0. Golove za Tobdžije postigli...

POVEZANE OBJAVE