IVANOVIĆ PRED ABA FINALE: Partizan ima napadački kvalitet, mi smo bolji u odbrani

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraju sutra prvi meč finala ABA lige protiv Partizana.

Crveno beli su osvojili drugi trofej u sezoni i brane titulu u regionalnom takmičenju.

Crno – beli su tokom plej – ofa zauzeli prvo mesto uz prednost domaćeg terena. Izgubili su i četvrtfinale Evrolige od Reala.

Pred meč u Štark Areni, oglasio se Zvezdin trener Duško Ivanović:

Sa ovom pauzom, kao da smo imali malo predsezonu, pripreme, pa se malo sve poremetilo, ali videćemo kako će izgledati. U svim utakmicama će biti ključ kvalitet jedne i druge ekipe, i prevaga koju imaju. Partizan ima izvanredan napadački kvalitet, a mi smo možda malo bolji u odbrani. Videćemo šta će da prevagne na kraju. Što se tiče tima, na ovakvim utakmicama nema nikakvog opravdanja, sutra su svi spremni.Najvažnije je to da moramo da igramo sa mnogo samopouzdanja, da imamo strpljenja i da odgovorimo na sve što Partizan postavi u svojoj igri, rekao je on za klupski sajt.

Nemanja Nedović svestan je značaja prve utakmice u seriji:

Biće jako teška serija i psihički i fizički. Čeka nas ekipa koja je fizički jaka sa dosta atleticizma. Danas ćemo finiširati neke detalje, ali svakako nas čeka zanimljiva serija.Biće tvrde i neizvesne utakmice, promenili smo se dosta i mi i oni od prve utakmice koje smo igrali u Areni. Moramo da imamo jasnu viziju kako da napadnemo, ali i kako da se branimo. Želja neće izostati i bićemo spremni. Svi su jako motivisani, spremni, žele svi da završe sezonu na pravi način. Sviđa mi se ono što vidim i čujem u svlačionici pred ovo finale, rekao je on.

Zvezda je sutra od 20 sati gost crno – belih u Štark Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U BORBI ZA ABA LIGU: Vojvodina bi da nadoknadi -18, trener saopštio loše vesti pred revanš

Košarkaši Vojvodine ubedljivo su poraženi u prvom meču polufinala ABA 2 lige od Podgorice 98:80. Moraju da nadoknade veliki minus...

POVEZANE OBJAVE