POSLEDNJA VEST: Zvezda Intera prelazi u Premijer ligu!

Prelazni rok još nije zvanično počeo, ali klubovi uveliko rade na na formiranju timova za sledeću sezonu.

Finalista Lige šampiona Inter je već duže vreme u velikim finansijskim problemima i italijanski mediji uveliko pišu da će moći da dovode nove igrače samo za onoliko para koliko zarade od prodaje igrača iz postojećeg kadra.

Tako se uveliko radi na dovođenju Kulibalija iz Čelsija na pozajmicu, ali kako stvari stoje klub će ostati bez jedne od najvećih zvezda.

Kako piše engleski Telegraf, italijanski gigant je uveliko u pregovorima sa Njukaslom oko prodaje Nikola Barele za 60 miliona funti.

kao prenosi isti mediji, klub sa severa Engleske želi italijanskog reprezentativca i Džejmsa Medisona iz Lestera kako bi ojačali vezni red za Ligu šampiona.

Barela je u Milano stigao iz Kaljarija 2019. godine i sa Interom je osvojio titulu šampiona Italije kao i dva Kupa Italije. U nedavno završenoj sezoni je odigrao 52 utakmice i postigao hje 9 golova uz 10 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED PLASMANOM NA F4: Više od 1500 navijača Makabija stiže u Pionir?

Košarkaši Makabija i Panatinaikosa večeras igraju četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige. Izraelski tim je bliži plasmanu na završni turnir pošto vode...

POVEZANE OBJAVE