Partizan angažovao bivšeg igrača Zvezde kao prvo pojačanje!

Fudbaleri Partizana izvesno će naredne sezone biti jači za Nikolu Antića, koji će stići iz Himkija.

Kako javlja Instagram stranica bliska klubu “pbg.news”, pregovori između Partizana i ruskog Himkija, čiji je Antić član, ušli su u završnu fazu i očekuje se da tokom sutrašnjeg dana sve bude gotovo.

Antić je zimus stigao u ruski tim, ali nije uspeo da im pomogne da se spasu ispadanja, pa je odlazak neminovan, što će, sva je prilika, iskoristiti crno-beli.

Antić igra na pozciji levog beka, a karijeru je započeo u Radu. Nakon osvajanja Evropskog prvenstva U19 u Litvaniji 2013. godine prešao je u redove Crvene zvezde, ali se nije nametnuo i odigrao je samo jednu zvaničnu utakmicu.

Usledio je kratak boravak u Jagodini, tadašnjem superligašu, a potom puna afirmacija tokom tri godine provedene u Vojvodini. Prvi inostrani angažman bio mu je Šahtjor iz Silogorska, gde je igrao od 2019. pa sve do odlaska u Rusiju.

Navodno je i Bojan Nastić bio opcija za popunu ovog mesta u timu Partizana, ali je doneta odluka da je Antić bolje rešenje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE