Haland izviždan posle poraza, igrač Zvezde na terenu u važnoj pobedi, Lukaku konačno pronašao put do gola, ali uzalud (VIDEO)

Reprezentacija Norveške poražena je na domaćem terenu od Škotske sa 2-1 u sklopu kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Uzalud je najbolji strelac Premijer lige Erling Haland doneo prednost sa penala u 61. minutu, pošto su Škoti u samom finišu šokirali domaćina golovima Lindona Dajksa i Kenija Meklina u 87, odnosno 89. minutu.

Pored toga što njegov gol na kraju nije bio od značaja, Haland neće pamtiti utakmicu ni zbog zvižduka nakon što su fudbaleri izašli sa stadiona.

Mnogo dece ga je čekalo iza zaštitne ograde kako bi dobilo autograme, ali nakon što ih je Haland “iskulirao”, dobio je salvu zvižduka.

U okviru iste grupe Gruzija je bila bolja od Kipra sa 2-1 u gostima, a čitavu utakmicu u pobedničkom sastavu proveo je na terenu levi bek Crvene zvezde Irakli Azarovi.

Gruzija je ovom pobedom došla na drugo mesto tabele, i nalazi se ispred Norvežana i Španaca.

Nakon što nikako nije uspevao da dođe do gola u finalu Lige šampiona u duelu Intera i Mančester Sitija, Lukaku je konačno postigao pogodak.

SRBIJA OSTAJE LIDER: Crnogorci izborili remi u dinamičnoj utakmici protiv opasnih Mađara (VIDEO)

On je bio precizan u Briselu protiv Austrije, pošto je postigao izjednačujući pogodak u 62. minutu, u utakmici odigranoj u sklopu F grupe kvalifikacija.

Belgijanci do kraja ipak nisu uspeli da dođu do pobede, pa je i ovaj rasni napadač na kraju ostao nezadovoljan.

Ranije su u istoj grupi u Azerbejdžanu remizirali domaća selekcija i Estonija.

Najubedljiviji su bili Portugalci, koji su u potpunosti opravdali ulogu favorita u Lisabonu protiv BiH, koju su pobedili sa 3-0.

Na poluvremenu su vodili golom fudbalera šampiona Evrope Mančester Sitija Bernarda Silve u samom finišu prvog dela, odnosno 44. minutu.

Ostala dva pogotka bila su delo igrača drugog mančesterskog kluba Junajteda, pošto je Bruno Fernandeš bio precizan u 77. i trećem minutu zaustavnog vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE